Gratis levering v.a. 45,- | binnen 1-3 dagen in huis                                Betaalopties Kunst in Kaart                                                          ⭐⭐⭐⭐⭐ 9,5/10     

Vandaag besteld, binnen 1-3 dagen bezorgd

Webwinkel keurmerk
Kunst in Kaart is vanaf 2016 aangesloten bij Webwinkelkeur.nl en is officieel erkend met dit keurmerk. Dit houdt in dat u als klant veilig en betrouwbaar kunt winkelen in onze webshop. Voordat een webshop lid kan worden van WebwinkelKeur wordt deze streng gecontroleerd. Zo wordt er bijvoorbeeld gecontrolleerd of het bedrijf echt bestaat (kvk gegevens), of men aan alle wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie (zoals btw en kvk nummer) goed en snel te vinden is.

Beoordeeld door jou!
WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Zodra uw kaart/lijst geleverd is ontvangt u van ons een uitnodiging waarmee u een beoordeling kunt achterlaten. Deze beoordelingen worden getoont in het uitklapmenu (links in uw scherm) en op de speciale pagina die voor Kunst in Kaart is ingericht.

Onafhankelijk en zonder winstoogmerk
Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Het doel is om het winkelen op internet veiliger te maken. WebwinkelKeur is het aanspreekpunt voor Kunst in Kaart als voor u als klant. Komt u toch in een conflict met ons, wat wij natuurlijk nooit zouden willen, dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis!

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

EMOTA
Wij zijn ook aangesloten bij het Europese keurmerk EMOTA. EMOTA vertegenwoordigt bedrijven welke zich bezig houden met de verkoop op afstand in 15 Europese landen. EMOTA is daarbij trots het eerste aanspreekpunt te zijn voor de Europese Commissie, leden van het Europees Parlement en de media op het gebied van e-commerce. Door de Europese controle vanuit eCommerce and Distance Selling Association (EMOTA) voldoet Kunst in Kaart aan de strenge criteria. voor meer informatie zie: EMOTA Kunst in Kaart

Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van kunstinkaart.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1840 reviews.