Gratis verzending | binnen 1-3 dagen in huis                                                                 Betaalopties Kunst in Kaart                                                                                            ☆☆☆☆☆ 9,5/10     

Jorick van Raalten

Je favoriete vakantiebestemming, de stad waar je verliefd op bent, waar je kinderen geboren zijn of dat land met een speciale herinnering.. wij ontwerpen (gratis) je favoriete herinnering zodat je deze elke dag kunt herbeleven!

Iedereen heeft wel eens een kaart getekend, ook al waren het enkele lijnen om zo de route te bepalen. Kaarten zijn een menselijke manier om de wereld om ons heen beter te leren begrijpen. Ze kunnen dienen als hulpbron bij het vinden van de juiste weg maar ook als decoratie in je huis!

Ons verhaal

Ons verhaal

In het voorjaar van 2015 ontwikkelde Jorick van Raalten zijn eerste kaart in opdracht voor de Hogeschool Utrecht. Het afstudeerproject, met de gelijknamige titel: Kunst in Kaart, richtte zich op de kunstzinnige kant van de cartografie. Waar de geschiedenis rijk is aan kunstzinnige en decoratieve kaarten is het op dat moment nog niet bekend in de huidige wereld. Om daar verandering in te brengen, besloot Jorick zelf te werken aan een kaart voor de Tour de France tijdrit in Utrecht.

Kunst in Kaart - Tour de France

In de zomer van dat jaar, na het succesvol afronden van zijn studie: Geodesie en Geo-informatica, volgde een succesvolle Kickstarter campagne. Door de combinatie van data visualisatie en cartografie werden er in 30 dagen tijd vele kaarten op maat gemaakt en verstuurd over de hele wereld. Het begin van Kunst in Kaart was een feit!

Jouw herinnering

Jullie huwelijksreis, een vriend/vriendin die gaat emigreren, een stoere kaart voor de kamer van je zoon .. Laat je inspireren door mooie verhalen op onze inspiratiepagina.

”Erg leuk concept, mijn gewenste dorpen waren nog niet ontworpen maar Kunst in Kaart liet weten dit binnen korte tijd in orde te maken (en dat geheel kosteloos!). Al gauw lagen er 2 leuke ontwerpen op de deurmat! Perfecte service dus!” Benieuwd naar onze beoordelingen? Bekijk de speciaal inrichte beoordelingspagina op webwinkelkeur.nl. Wij scoren een 9,5/10 met meer 1100 beoordelingen!

Contact

T: +31 (0) 30 20 72 722
E: info@kunstinkaart.nl

Kunst in Kaart
Schaperlaan 20
3705KH Zeist

Ons team

Jorick van Raalten – Oprichter & Ontwerper
Kirsten ten Have – Social Media & Sales
Marit Meesters – Klantenservice & Logistiek

Ontwerp ©

Onze mozaïek kaarten zijn handgemaakt en gebaseerd op de meest recente satelliet foto’s.
Onze stadskaarten zijn handgemaakt (zoals stadsvorm, water, spoorwegen en bruggen)
i.c.m. met data van OSM onder de  Open Data Commons Open Database License (ODbL).

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
De waardering van kunstinkaart.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1353 reviews.