Gratis levering v.a. 45,- | binnen 1-3 dagen in huis                                Betaalopties Kunst in Kaart                                                          ⭐⭐⭐⭐⭐ 9,5/10     

Vandaag besteld, binnen 1-3 dagen bezorgd

Is je kaart of lijst beschadigd geleverd?
Onze excuses!

We willen dit zo snel mogelijk oplossen!
We ontvangen graag een foto van het probleem waarna wij uiteraard een nieuwe zullen opsturen.

  Garantie

  Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie bij je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor je uiteraard aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

  Klachten

  Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@kunstinkaart.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

  Het herroepingsrecht is niet toepasbaar op:
  – Gepersonaliseerde producten, bijv. een eigen ontwerp na overleg, stijl, titel, ondertitel of toevoeging op het drukwerk.
  – Alle IXXI’s, deze komen tot stand overeenkomstig specificaties van de Koper, formaat, stijl, kaart, tekst.
  – Uitgelijnde kaarten; besteld u meerdere kaarten, dan worden deze zoals gemeld voor u uitgelijnd (tekst- stadsgrootte).

  Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
  De waardering van kunstinkaart.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1840 reviews.