Gratis levering v.a. 45,- | binnen 1-3 dagen in huis                                Betaalopties Kunst in Kaart                                                          ⭐⭐⭐⭐⭐ 9,5/10     

Vandaag besteld, binnen 1-3 dagen bezorgd

Retourbeleid 

1. Kunst in Kaart doet er alles aan om u een goed product te leveren. Wij raden u aan de geleverde artikelen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Mochten de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, dan dient u ons hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te stellen. Kunst in Kaart zal dan proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg met koper en op de best mogelijke manier op te lossen.

2. Tijdens de bedenktijd (14 dagen) zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Kunst in Kaart retourneren, conform de door Kunst in Kaart verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

3. Gepersonaliseerde artikelen, die je op deze webshop koopt worden op maat volgens de door jouw ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Gepersonaliseerde artikelen zijn:
– Gepersonaliseerde producten, bijv. een eigen ontwerp na overleg, stijl, titel, ondertitel of toevoeging op het drukwerk.
– Alle IXXI’s, deze komen tot stand overeenkomstig specificaties van de Koper, formaat, stijl, kaart, tekst.
– Uitgelijnde kaarten; besteld u meerdere kaarten, dan worden deze zoals gemeld voor u uitgelijnd (tekst- stadsgrootte).
– Bijgesneden kaarten, bijv. als je 40 x 50 cm hebt aangegeven bij de bestelling.

4. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retouradres:
Kunst in Kaart
Schaperlaan 20
3705KH Zeist

Vermeld bij het retour zenden altijd het ordernummer, dit kunt u bijv. op een briefje schrijven. Een reden voor retour zenden wordt geapprecieerd maar is niet verplicht.

1. Je hebt 14 dagen om een beroep te doen op het herroepingsrecht.
2. Je hebt na het beroep 14 dagen om de bestelling terug te sturen
3. Nadat je je op het herroepingsrecht beroept heeft Kunst in Kaart 14 dagen om het aankoopbedrag terug te storten.

5. Wanneer de artikelen onbeschadigd en tijdig zijn ontvangen, voldoet Kunst in Kaart de betaalde prijs, uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen. Onder ongebruikt en onbeschadigd worden in dit verband ook schade door het ophangen, verkeerd uitpakken/uitrollen en de geur van sigarettenrook, parfum of andere duidelijk aanwezige geuren verstaan.

Bij een retourzending ben je als verzender verantwoordelijk. Bij de verzending naar de jouw toe zijn wij dat. Mocht het product kwijtraken of beschadigen tijdens de retournering, dan ben je als klant dus aansprakelijk. Alleen wanneer je een product aangetekend/verzekerd verzendt, draag je de verantwoordelijkheid over aan het vervoersbedrijf en ben je niet langer aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van kunstinkaart.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1840 reviews.