Gratis verzending | binnen 1-3 dagen in huis                                                                 Betaalopties Kunst in Kaart                                                                                            ⭐⭐⭐⭐⭐ 9,5/10     

Vandaag besteld, binnen 1-3 dagen gratis bezorgd

Er was één ding dat ik écht wilde hebben toen ik te horen kreeg dat ik in aanmerking kwam voor een woning: een stadsplattegrond van Malmö als grote poster aan de muur. Tja, ik heb er toch twee jaar gewoond. Een aandenken leek mij daarom wel tof en mag eigenlijk ook niet ontbreken in mijn Scandinavische interieur natuurlijk. Al snel kwam ik erachter dat ik niet kon vinden wat ik zocht. De stijl van veel posters sprak mij niet aan en het liefste had ik toch een poster van Malmö (want heel veel verder ben ik helaas niet gekomen, wat overigens een mooie reden is om terug te gaan voor een rondreis!).

Nadat ik te horen kreeg dat mijn Malmö poster beschikbaar was, heb ik er nog een paar dagen over gedaan voor ik daadwerkelijk heb besteld. Zoals je kunt zien is de Malmö City Map in verschillende kleurstijlen beschikbaar. (Het is overigens best tof om te zien dat deze poster beschikbaar is door mijn aanvraag!) Ik twijfelde tussen de posters met blauwtinten en de zwart-witte variant. Uiteindelijk heb ik gekozen voor poster Mint. Mijn kamer is best hoog (2,61m) en daarom heb ik besloten om voor het grootst mogelijke formaat te gaan: A1. Ik wilde niet dat de poster zou wegvallen, een eyecatcher mag best! De witte muur, de lichtblauwe achtergrond en de donkerblauwe plattegrond zorgen er echt voor dat de poster eruit springt. De lichtblauwe straten maken de poster fris, maar zorgen erook voor dat het goed zichtbaar is.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
De waardering van kunstinkaart.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1410 reviews.