Gratis verzending | binnen 1-3 dagen in huis (PostNL)                                                         

Privacy

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Kunst in kaart respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens o.a. om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.  Lees meer over de Privacy Policy van Kunst in Kaart.

Bestelling beschadigd?

Bestelling beschadigd of niet tevreden over de kwaliteit?

Is je bestelling beschadigd aangekomen, niet de juiste kwaliteit of heb je een verkeerde bestelling binnen gekregen?

Vul hier ons klachtenformulier (zo snel mogelijk) in nadat je de bestelling binnen hebt gehad. Wij vragen je foto’s up te loaden van het probleem zodat we de volgende dag je bestelling kosteloos opnieuw kunnen verzenden!

Geen mail ontvangen?

Geen bevestigingsmail of track&trace mail gekregen?

Controleer eerst je spambox, mocht hij daar niet te vinden zijn, start de live-chat, mail naar info@kunstinkaart.nl of bel 030 207 27 22, we helpen je graag!

Retourbeleid 

Stadskaarten:
Omdat Kunst in Kaart een op jouw gewenste  afdruk(ken) maakt is het helaas niet mogelijk jouw stadskaart retour te sturen. Het herroepingsrecht is namelijk uitgesloten voor alle producten op maat.  Dit omvat alle afdruk- en afdruktaken. Zodra een kaart is afgedrukt, kunnen we uw bestelling niet annuleren, onze printshop is 24/7 actief!

Lijsten:
Indien onze lijsten niet aan jouw verwachtingen voldoen, kun je deze naar ons kantoor terug sturen (let op: verzendkosten zijn voor de koper m.u.v beschadigde levering). |Wij bieden je de mogelijkheid om de goederen maximaal 14 dagen na levering te retourneren in de origineel geleverde staat.
Stuur ons een e-mail naar info@kunstinkaart.nl en vermeld duidelijk je ordernummer.
Na ontvangst van de goederen wordt je bankrekening binnen 14 dagen gecrediteerd voor het orderbedrag.

Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.