Bestel nu voor gratis levering! (NL+BE)                                                                                          

Levertijd

Nederland / België

De levertijd binnen Nederland en België is 1-4 werkdagen. Alle bestellingen worden geheel gratis geleverd , met uitzondering van de lijsten.

Wereldwijd

Onze doelstelling is om de kaarten binnen 8-12 werkdagen bij u te leveren. Alle kaarten worden geleverd zonder lijst en worden verzonden in een stevige koker. Nadat de kaart verstuurd is zult u een Track&Trace mail krijgen met daarin de informatie m.b.t. de zending.

Kwaliteit

Welk materiaal gebruiken wij?

Onze kaarten worden op 250 grams glossy papier gedrukt in CMYK kleuren. Door het verschil tussen een computerscherm / telefoonscherm (RGB) en een geprinte kaart (CYMK) zal er een lichte kleurverschil kunnen ontstaan.

Privacy

Wat doen we met je persoonsgegevens?

Bekijk onze Privacy Police

Beschadigd?

Is de bestelling beschadigd?

Ziet u een beschadiging aan de kaart of lijst, of heeft u perongeluk een andere kaart ontvangen? Vul het klachtenformulier in zodat wij kunnen helpen. We zullen u vragen enkele foto’s te sturen, waarna wij de volgende dag een nieuwe exemplaar zullen sturen!

Retourneren

Kaarten:
unst in Kaart / Art in Maps maakt custom-made prints, welke uitgesloten zijn voor herroepingsrecht. Het herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerkproducten. Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie (zoals formaat en kleur) gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. Hieronder vallen onder andere alle druk- en printopdrachten. Dit betekent dat je reeds bestelde en ontvangen goederen die onder deze uitsluiting vallen niet kunt retourneren. Onze drukkerij is 24/7 actief.

Lijsten:

Mocht uw kaart beschadigd zijn of heeft u een andere vraag? We ontvangen graag enkele foto’s en omschrijving van de klacht via ons contactformulier.

Lijsten:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kunstinkaart.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht uw lijst beschadigd zijn of heeft u een andere vraag? We ontvangen graag enkele foto’s en omschrijving van de klacht via ons contactformulier.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@kunstinkaart.nl . Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.

HoHoHo, profiteer tot 18 dec. van 15 % korting met de code: kerstinkaart Sluiten