Gratis levering v.a. 45,- | binnen 1-3 dagen in huis                                Betaalopties Kunst in Kaart                                                          ⭐⭐⭐⭐⭐ 9,5/10     

Vandaag besteld, binnen 1-3 dagen in huis

Kies je gewenste ontwerp

Vervolgens kies je je formaat, (optioneel kleurstijl) en kleur kruisjes

Elk ontwerp is mogelijk.
Let’s IXXI your city!

Demo: zo bevestig je een IXXI

IXXI instructie video stadskaart poster

Veelgestelde vragen

Product & assortiment

De IXXI kaarten zijn 0,3 mm dik en worden gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig synthetisch mat materiaal. Dit materiaal is waterbestendig, scheurt niet, trekt niet krom en is bestand tegen UV.

Het kan echter voorkomen dat de afdruk na verloop van tijd verkleurt wanneer deze veelvuldig blootgesteld wordt aan UV-licht.

Een IXXI wordt geleverd met de volgende onderdelen:

. bedrukte IXXI kaarten
. koppelstukjes (X en I)
. een ophangstrip
. Mono’s
tesa Powerstrips & punaises
. klikbuisje
. handleiding

Let op: bij een nabestelling bestel je enkel de kaarten. Er worden geen tools meegeleverd. Mocht je extra tools nodig hebben zijn deze hier te bestellen.

De kaarten van een collage en vergroting (met eigen beeldmateriaal én IXXI’s collectie) zijn altijd 20 x 20 cm.

Ophangen en verwisselen

Wanneer je de IXXI gaat ophangen raden we je aan de handleiding vooraf zorgvuldig te lezen. Handleiding kwijt? Bekijk hier de demo of de handleiding.
Een IXXI wordt geleverd met een standaard ophangsysteem: een ophangstrip, mono’s, tesa Powerstrips® en punaises. Je klikt je IXXI in elkaar met het klikbuisje en knipt de ophangstrip op maat. Deze bevestig je met de tesa Powerstrips® en eventueel punaises aan de muur.

TIP: in het bezit van een donkere IXXI? Gebruik handschoentjes tijdens het in elkaar klikken van jouw IXXI om vingerafdrukken te voorkomen.

De tesa Powerstrips® hechten het beste op een gladde, schone, harde en niet poreuze ondergrond. Door aanvullend gebruik van de punaises is het ophangsysteem ook geschikt voor bijvoorbeeld grof stucwerk, grove structuurverf of vinyl behang.

Let op! Echter kan er een wisselwerking ontstaan tussen de muur en de tesa Powerstrips, waardoor de tesa Powerstrips niet hechten. Dit komt voor bij vettige muren of muren met siliconenverf. 

De kaarten kunnen met een vochtige zachte doek en afwas/schoonmaakmiddel worden gereinigd.

Let op: wrijf zachtjes over het materiaal. Wanneer er te hard gedrukt wordt tijdens het reinigen kan de inkt vervagen.

Overige vragen

Indien het product een ontwerp-, materiaal- of fabricagefout vertoont heb je recht op herstel of vervanging van het product. Je hebt slechts recht op vervanging indien herstel van het product niet mogelijk is.

Kunst in Kaart staat niet in voor de beschadiging van het geleverde product door inwerking van UV-straling of andere omgevingsfactoren.

Op schade ontstaan door foutief gebruik of toepassing van de geleverde producten is geen garantie van toepassing.

Het aankoopbewijs (orderbevestiging na betaling) geldt als garantiebewijs.

Indien herstel of vervanging onmogelijk is, heeft Kunst in Kaart het recht de overeenkomst te ontbinden en je volledig te crediteren.

Je kunt je bestelling, als deze eenmaal geplaatst is, niet meer annuleren. Zodra jouw bestelling geplaatst is wordt het productieproces in werking gezet.

Een door jou gekozen IXXI is helaas niet te retourneren. Kunst in Kaart biedt de mogelijkheid om je eigen unieke wanddecoratie te maken. Je kiest zelf de stad, de stijl en het formaat. Daardoor ontstaat een uniek product, helemaal volgens jouw wensen samengesteld. IXXI’s die je op deze manier kiest, kunnen daarom niet geretourneerd worden.

Duurzaamheid

IXXI heeft als doel om de wereld van haar klanten mooier te maken. Daarbij willen we een merk zijn waarmee mensen zich kunnen identificeren. Dit resulteert in zorgvuldig uitgedachte beleidskeuzes, welke hieronder toegelicht zijn.

Materiaal
We werken met kwalitatief hoogwaardige materialen zodat een klant langdurig plezier van een IXXI kan hebben. Een IXXI is volledig recyclebaar, bevat géén giftige stoffen en wordt gedrukt op lichtgewicht synthetisch papier. Verzending vindt plaats in een compacte verpakking. Al deze factoren dragen bij aan een relatief lage belasting van het milieu.

Productie
IXXI zet zich in voor een efficiënt en milieubewust productieproces. Door gecombineerde inzet van digitale en offset printtechnieken hebben we géén onnodige verspilling van materiaal. De productie is zodanig ingericht dat 99% van alle IXXI’s binnen 6 maanden na productie worden verkocht.

Het gehele print- en handling proces vindt, net als de productie van de koppelstukjes, in Nederland plaats. Waar mogelijk wordt samengewerkt met regionale sociale werkplaatsen. Daarnaast werken we met gerenommeerde leveranciers Agfa (België) voor het Synaps en Tesa (Duitsland) voor de Powerstrips. Zo produceren we op een professionele én verantwoorde manier.

Medewerkers
Balans tussen werk en privé vindt IXXI erg belangrijk. Vrijdagmiddag is IXXI office daarom gesloten en overwerk wordt beperkt toegestaan. Op deze manier legt IXXI een passend beslag op de tijd en energie van haar medewerkers. Daarnaast wordt geïnvesteerd in vitaliteit door het dagelijks verstrekken van een gezonde lunch en vers fruit, flexibiliteit in werkplekken én ruimte/tijd voor ontspanning.

Partnering
IXXI is opgericht door vormgevers en heeft authenticiteit en oorspronkelijkheid hoog in het vaandel staan. Voor ieder collectiebeeld betalen we een royalty aan de rechtmatige eigenaar van het betreffende beeld.

Liefdadigheid
We leveren een structurele bijdrage aan stichting Dream4Kids. Zij bezorgen kinderen met een trauma een dag van hun dromen; op die manier wordt ook hun wereld een beetje mooier gemaakt.

Nog vragen?

Heb je niet kunnen vinden wat je zocht of zijn er nog onduidelijkheden?
Neem dan contact op met onze klantenservice middels onderstaande knop.

Official Partner

IXXI biedt een unieke collectie in samenwerking met gerenommeerde merken, getalenteerde ontwerpers, fotobureaus en topmusea zoals het Van Gogh museum, Disney, National Gallery London, Getty Images, MAI, Studio Boot, Nijntje en Museo Nacional del Prado. Design wordt zo voor een groot publiek toegankelijk.

In samenwerking met IXXI bieden wij onze unieke collectie. Samen met IXXI maken we design toegankelijk. Let’s IXXI your world!

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van kunstinkaart.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1912 reviews.