Gratis verzending | binnen 1-3 dagen in huis (PostNL)                                                      Betaalopties Kunst in Kaart                    

IXXI your City stadskaart poster

Kies het formaat van je IXXI

Demo: zo bevestig je een IXXI

IXXI instructie video stadskaart poster

Veelgestelde vragen

Product & assortiment

De IXXI kaarten zijn 0,3 mm dik en worden gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig synthetisch mat materiaal. Dit materiaal is waterbestendig, scheurt niet, trekt niet krom en is bestand tegen UV.

Het kan echter voorkomen dat de afdruk na verloop van tijd verkleurt wanneer deze veelvuldig blootgesteld wordt aan UV-licht.

Een IXXI wordt geleverd met de volgende onderdelen:

. bedrukte IXXI kaarten
. koppelstukjes (X en I)
. een ophangstrip
. Mono’s
tesa Powerstrips & punaises
. klikbuisje
. handleiding

Let op: bij een nabestelling bestel je enkel de kaarten. Er worden geen tools meegeleverd. Mocht je extra tools nodig hebben zijn deze hier te bestellen.

De kaarten van een collage en vergroting (met eigen beeldmateriaal én IXXI’s collectie) zijn altijd 20 x 20 cm.

Ophangen en verwisselen

Wanneer je de IXXI gaat ophangen raden we je aan de handleiding vooraf zorgvuldig te lezen. Handleiding kwijt? Bekijk hier de demo of de handleiding.
Een IXXI wordt geleverd met een standaard ophangsysteem: een ophangstrip, mono’s, tesa Powerstrips® en punaises. Je klikt je IXXI in elkaar met het klikbuisje en knipt de ophangstrip op maat. Deze bevestig je met de tesa Powerstrips® en eventueel punaises aan de muur.

TIP: in het bezit van een donkere IXXI? Gebruik handschoentjes tijdens het in elkaar klikken van jouw IXXI om vingerafdrukken te voorkomen.

De tesa Powerstrips® hechten het beste op een gladde, schone, harde en niet poreuze ondergrond. Door aanvullend gebruik van de punaises is het ophangsysteem ook geschikt voor bijvoorbeeld grof stucwerk, grove structuurverf of vinyl behang.

Let op! Echter kan er een wisselwerking ontstaan tussen de muur en de tesa Powerstrips, waardoor de tesa Powerstrips niet hechten. Dit komt voor bij vettige muren of muren met siliconenverf. 

De kaarten kunnen met een vochtige zachte doek en afwas/schoonmaakmiddel worden gereinigd.

Let op: wrijf zachtjes over het materiaal. Wanneer er te hard gedrukt wordt tijdens het reinigen kan de inkt vervagen.

Overige vragen

Indien het product een ontwerp-, materiaal- of fabricagefout vertoont heb je recht op herstel of vervanging van het product. Je hebt slechts recht op vervanging indien herstel van het product niet mogelijk is.

Kunst in Kaart staat niet in voor de beschadiging van het geleverde product door inwerking van UV-straling of andere omgevingsfactoren.

Op schade ontstaan door foutief gebruik of toepassing van de geleverde producten is geen garantie van toepassing.

Het aankoopbewijs (orderbevestiging na betaling) geldt als garantiebewijs.

Indien herstel of vervanging onmogelijk is, heeft Kunst in Kaart het recht de overeenkomst te ontbinden en je volledig te crediteren.

Je kunt je bestelling, als deze eenmaal geplaatst is, niet meer annuleren. Zodra jouw bestelling geplaatst is wordt het productieproces in werking gezet.

Een door jou gekozen IXXI is helaas niet te retourneren. Kunst in Kaart biedt de mogelijkheid om je eigen unieke wanddecoratie te maken. Je kiest zelf de stad, de stijl en het formaat. Daardoor ontstaat een uniek product, helemaal volgens jouw wensen samengesteld. IXXI’s die je op deze manier kiest, kunnen daarom niet geretourneerd worden.

Nog vragen?

Heb je niet kunnen vinden wat je zocht of zijn er nog onduidelijkheden?
Neem dan contact op met onze klantenservice middels onderstaande knop.

Official Partner

IXXI biedt een unieke collectie in samenwerking met gerenommeerde merken, getalenteerde ontwerpers, fotobureaus en topmusea zoals het Van Gogh museum, Disney, National Gallery London, Getty Images, MAI, Studio Boot, Nijntje en Museo Nacional del Prado. Design wordt zo voor een groot publiek toegankelijk.

In samenwerking met IXXI bieden wij onze unieke collectie. Samen met IXXI maken we design toegankelijk. Let’s IXXI your world!

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.

De waardering van kunstinkaart.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 738 reviews.