Gratis levering v.a. 45,- | binnen 1-3 dagen in huis                                Betaalopties Kunst in Kaart                                                          ⭐⭐⭐⭐⭐ 9,5/10     

Vandaag besteld, binnen 1-3 dagen in huis

xcmstadskaart gelaserdPlanqkaart
Gelaserde stadskaart ingelijst
Zwartestadskaart gelaserdPlanqkaart

Door de uniekheid van de gelaserde kaarten, laat PlanqKaart niet alleen oude herinneringen bovenkomen, maar denken zij ook aan de wereld van morgen. De producten en ontwerpen zijn gebaseerd op duurzame materialen en worden geproduceerd door sociale werknemers waardoor er op maatschappelijk vlak ook wordt  bijgedragen.

“Het is een prachtige combinatie geworden tussen unieke ontwerpen/ materialen die geproduceerd worden door sociale werknemers. Het is een totaal kloppend verhaal die in veel opzichten de wereld ondersteund en verbetert en ook een meerwaarde kan bieden voor alle huishoudens”

De eerste PlanqKaart producten zijn het startpunt van een mooie samenwerking tussen de beide partijen. “Het is een mooi startpunt om onze beide visies samen te voegen. In de toekomst gaan wij zeker verder kijken naar meerdere ontwerpen en andere toepassingen om het aanbod zo breed mogelijk te maken”

Planqkaart is onderdeel van Kunst in Kaart

kenneth
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van kunstinkaart.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1912 reviews.